dijous, 10 de novembre del 2011

El viatge a la Xina de la bruixa Laia

Hola!                                            
Aquest any tenim tantes coses per dir-vos... Hem començat la biblioteca fa temps, però fins ara no us havíem pogut explicar res, doncs no us preocupeu, que avui us posarem al dia.
Primer de tot, com vosaltres sabeu, la bruixa Laia ha tornat de la Xina amb una aventura increïble; l’ havien segrestat uns homes que volien tenir-la tancada per explicar contes als nens i nenes en una muntanya molt llunyana, però ella volia tornar amb vosaltres. Afortunadament, un drac xinès l’ ha ajudat i ha pogut tornar!
Però no amb les mans buides, sinó plenes de llibres i revistes!
Llavors, el drac vermell de la Xina ha portat unes histories molt divertides de dracs bons, com ell. Així, hem conegut a Paf el drac màgic, a Júkiti-Túkiti-Tá, al drac de Banyoles i altres més.
Mentrestant, a cicle inicial hem conegut la historia del Chen i El pinzell màgic, al temps que fèiem cal•ligrafia xinesa, els nombres per ser exactes.
Finalment, els més grans hem mirat un àlbum il•lustrat meravellós! “L’enemic” que ens parla de la guerra i de la pau, de posar-nos a la pell dels altres; així doncs, hem estat pensant i parlant del que ens ha agradat i del final que aquesta història hagués pogut tenir...



Fins aviat!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada