divendres, 15 d’abril del 2011

Contes en familia

Dintre de la setmana cultural les mares i pares han vingut a educació infantil a explicar contes. Ha estat molt enriquidor tant per els nens com per les famílies.

Després, entre tots hem fet un pica-pica per compartir la experiència entre tots. Agraïm la vostra col·laboració, per que entre tots fem escola!

Fins aviat!




dimecres, 13 d’abril del 2011

Hem començat la Setmana cultural i han vingut l'Eva (mare de Aleix) i la Vanessa (mare de Cloe i Max) a explicar contes a les Tortugues ,als Pingüins i Lleopards. La princesa del Vendrell i Dimitri són dues de les històries que hem gaudit. Ens han fet bufar, tallar, llimar fusta i intentar lligar unes paraules amb altres. Ha estat molt divertit. A més, s'han compromès a tornar a explicar-nos més contes el més aviat possible.
Moltíssimes gràcies per haver vingut!

dimecres, 6 d’abril del 2011

La rosa de Sant Jordi i L'amor de les tres taronges

Avui a la biblioteca ens han vingut a explicar unes històries molt especials als nens i nenes de 3r i 4r. Enguany ens ha tocat escoltar una llegenda de Sant Jordi una mica diferent, titulada "La rosa de Sant Jordi" de Joles Sennell; es tracta de dos pobles que han tingut un malentès i finalment han acabat units en un sol poble. La sorpresa ha estat quan la narradora ens ha ensenyat la llança que Sant Jordi va clavar al terra, on va créixer el roser. L'altre història era una rondalla popular meravellosa: "L'amor de les tres taronges", que explica la història d'un príncep que beu de l'aigua de l'amor i s'enamora d'una dona lletja, pudenta i dolenta. Els nens i nenes han tingut l'oportunitat de tastar unes gotes de l'aigua de l'amor. Només unes gotetes, no sigui que s'enamorin...

dilluns, 4 d’abril del 2011

Visita a la biblioteca Can Fabra

Fa uns dies, les estrelles i les tortugues vam visitar la biblioteca Can Fabra. La Marta, que és la bibliotecaria, ens estaba esperant amb la Maisy i amb totes dues vam passejar per la biblioteca. Vam descobrir que no només hi ha llibres, també podem escoltar música, treballar amb els ordinadors, llegir el diari i sobretot descobrir fantàstiques històries que hi ha dins dels llibres. A més, la Marta ens va explicar un bon grapat de contes preciosos i ens va preparar unes taules amb llibres per mirar, però no ens va donar temps, teniem que tornar a l'escola, així que animeu-vos a anar vosaltres a acompanyar-los.