dilluns, 28 de febrer del 2011

En Polzet

Després d’haver gaudit dels contes de la Vanessa, la Jael i la Judith. Aquesta setmana passada, ha estat el torn d’ en Jaume. Ens ha explicat el conte d’ en Polzet a la classe de las girafes. Ha estat molt divertit, ho hem passat molt bé. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració. A continuació unes fotos.

dimarts, 22 de febrer del 2011

El llibre secret de les adreces

Els exploradors i dinosaures han gaudit de la misteriosa aventura de la senyora cartera que va trobar El llibre secret de les adreces. A més d'escoltar l'extraordinària història, han vist el llibre i han descobert el seu contingut: les adreces dels personatges dels contes més famosos. També, es van assabentar de dades curioses que no surten als contes. Sabeu que a en Garfi, l’enemic de Peter Pan, li agrada fer roba? O que, l’Aneguet Lleig és molt bo en Matemàtiques? Aprofitant que teníem les adreces, vam escriure cartes a l’Alícia i en Peter Pan, li vam fer preguntes de les coses que sempre hem volgut saber. Estem a l'espera d'una resposta...

Primer préstec P3

Compartim amb vosaltres les fotos del primer préstec de llibres dels Elefants. La primera de moltes vegades que trien un llibre per gaudir-lo a casa. Us convidem a llegir el conte, a descobrir amb ells el plaer de la lectura i l'amor per les paraules.